Csomagolésa sérült, a készülék karcmentes. Blu-Ray FELVEVŐ. 1000 GB HDD kapacitású UHD 3D Smart WiFi Blu-ray lejátszó,Dolby Digital,DTS, Mkv.
Hivatalos oldal:

http://www.samsung.com/hu/consumer/tv-av/audio-video/blu-ray-dvd-player/BD-H8900/EN

És egy kis ismertető

A Samsung BD-H8900 Blue-Ray-lejátszóval megnyílnak ön előtt a korlátlan online szórakozás és a Smart szolgáltatások által kínált lehetőségek. A lejátszóhoz csatlakoztathat pendrive-ot vagy külső merevlemezt is, hogy még több filmhez, zenéhez és egyéb tartalomhoz nyerjen hozzáférést.


Hosszabb felvételek, több film, még nagyobb szórakozás


A Samsung Blue-Ray-lejátszó multitasking képessége most kétszer akkora élményt tartogat önnek. Ne maradjon le a kedvenc tévéműsorairól, rögzítse egyszerre akár két csatorna adását. Az időzített felvétellel még többet hozhat ki lejátszójából. Készüljön fel az élményözönre!

Mindent túlszárnyaló sebesség az interneten Dual Speeddel


Nincsen szüksége számítógépre, böngéssze a webet egyenesen a Smart Blue-Ray-lejátszó és televíziója segítségével. Mostantól még gyorsabban, könnyebben és hatékonyabban kereshet a frissített böngészővel. Kétmagos, kétszeres sebesség, hogy fennakadás nélkül szörfölhessen a neten vezetéknélküli kapcsolattal. Vesse bele magát a Samsung Blue-Ray-lejátszó kínálta élményekbe.


Osszon meg képeket és videókat a kompatibilis készülékekkel


Élvezze a digitális tartalmakat vezeték nélküli All Share hozzáféréssel és megosztással. A képernyőmegosztó technológiával a Samsung mobil eszközön tárolt tartalmakat kompatibilis HDTV-je képernyőjén is megjelenítheti. Ezzel a kényelmes funkcióval fényképeket, videókat, sőt, akár játékokat is megjeleníthet a nagy képernyőn, miközben a mobil eszközről vezérli a tartalmakat. Nyisson új távlatokat a szórakoztatásban a képernyőtükrözéssel és a tartalommegosztással. Ossza meg és élvezze együtt a többiekkel a szórakoztató tartalmakat televízióján bonyodalmak nélkül.


Fedezze fel a képminőség legújabb csúcsait!


Az 1080p Full HD technológia nem pusztán szórakozás, hanem élmény. A hagyományos HDTV-k felbontásának kétszeresét nyújtó képernyő az 1080p képek hihetetlenül látványos részletgazdagságát tárja ön elé, ami magával ragad és szórakoztat: gazdag, szemet gyönyörködtető színek és tűéles, ultra-realisztikus jelenetek. A filmektől egészen a játékokig egyszerűen minden jobban mutat így a képernyőn. Ne csak nézze a televíziót, élje át az élményt!


Játsszon le tartalmakat pendrive.ról vagy külső merevlemezről

Férjen hozzá minden multimédia-tartalomhoz a kiemelkedő csatlakoztathatósági lehetőségekkel. Szinkronizálja a pendrive-ot vagy a külső merevlemez-meghajtót, így bármikor elérheti a rajtuk tárolt filmeket, fényképeket és zenéket. A külső HDD csatlakoztathatóság lehetővé teszi a külső tároló közvetlen összekapcsolását a Blue-Ray lejátszóval USB kapcsolaton keresztül, így gyorsan hozzáférhet a videókhoz, zenékhez vagy képekhez. Széles skálán mozgó tartalmakat képes kezelni, így a saját nappalija kényelméből élvezheti a családi videókat, a letöltött zenéket vagy a szabadság alatt készített fényképeket. Csatlakozzon, szinkronizáljon, és élvezze az élményt.

Lépjen magasabb szintre a Full HD 3D szórakozásban


Élje át otthonában a még élethűbb és látványosabb 3D élményt.


A Full HD 3D-vel az otthoni szórakozás izgalmasabbá és életszerűbbé válik, mint valaha gondolta volna, miközben a kiegészítő szolgáltatások még tovább fokozzák az élményt. A 3D Auto Contrastnak köszönhetően még élesebb a kép, és még drámaibb a kontraszthatás. A Samsung kiemelkedő 3D technológiája kifinomult algoritmusokat alkalmaz a képrétegek és a válaszidő minimalizálása érdekében, így gördülékenyebb és tisztább látványt biztosít. Merüljön el érzékeivel a 3D HD új valóságában.


Gyorsindítás


A korábban megszokott 10 másodperces várakozás helyett már 0,5 másodperc alatt rendelkezésére áll Blue-Ray-lejátszója. Ez a világ leggyorsabb rendszerindítási ideje, hogy kevesebb legyen a várakozás, és még több a szórakozás.


BD Wise


Spórolja meg a képminőség beállítására vesztegetett időt és fáradalmat a BD Wise funkcióval. A BD Wise automatikusan összehangolja a HDMI kábellel csatlakoztatott Samsung készülékeket, hogy ön mindig kimagasló minőségben élvezhesse a tartalmakat.


CD rippelés


Vigye magával kedvenc számait az MP3-lejátszóján. A CD-rippelő funkcióval percek alatt MP3 fájlokká alakíthatja át a CD zeneszámait. Az átalakításhoz elég behelyezni a készülékbe a CD-t, és megnyomni a rippelést elindító gombot.


Állapot: Gyári csomagolt
Fogyasztás: 32W
Garanciális idő: 12 hónap hó
Gyártó: Samsung
Típus: BD-H8900

A feltöltött fotók nem minden esetben tükrözik a valós esztétikai állapotot. Ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjön.

Termék elérhetőség

A következő üzletünkben vehető át:

Debreceni úti üzlet
4400, Nyíregyháza Debreceni út 92.

109000 Ft

- 24100

84900 Ft

Debreceni úti üzlet
4400, Nyíregyháza Debreceni út 92.

Elérhető mennyiség: 1 db