Csomagolássérült, Új készülék

9kg + 6kg mosási és szárítási kapacitás

30 perces program

Tökéletes mosás 30 perc alatt A 30 perces programnak köszönhetően rövidideig dolgozhat a mosáson. Egyszerűen és gyorsan kiválasztva a ruha mindössze30 perc alatt tiszta lesz.

SteamCare

Tökéletesen kisimítja és felfrissíti a textíliákat, csökkenti agyűrődéseket és megkönnyíti a vasalást.

Gyapjú program

Kézzel ápolja a gyapjút.Az innovatív és kiváló gyapjúmosási programnakköszönhetően a kedvenc gyapjútermékek különösen kíméletesek mosása ésszárítása.

Gyerekzár

Kevesebb aggodalom, kevesebb stressz Az elektronikus gyermekbiztonsági zárgarantálja a gondtalan családi mindennapokat. Megakadályozzuk a programokakaratlan megváltoztatását vagy a készülék kíváncsi gyermekkezek általikikapcsolását. Az elektronika kényelmesen, egy gombnyomással zárható ésnyitható.

Szárítási lehetőségek

Mindig személyre szabott. Szabja testre mosó-szárítógépe szárítási ciklusait. Aprogramok sokoldalú választéka teszi lehetővé.

Mossa meg és szárítsa meg

Okos megoldás kis helyigényhez és nagy igényekhez – köszönhetően a mosási ésszárítási funkcióknak egy készülékben. Tökéletes eredmény a mosáshoz.

Állapot: Csomagolássérült, Új
Energiaosztály: A
Energiaosztály 2021. A-G: D
Fogyasztás: 0.49 kWh/ciklus
Garanciális idő: 12 hó
Gyártó: Bauknecht
Gyártó információ: A Bauknecht Németország és a skandináv területek vezető háztartási gép márkája. A felső- és a luxuskategória között elhelyezkedő prémium Bauknecht-készülékek Gottlob Bauknechtről kapták a nevüket, aki 1929-ben alapította meg elektrotechnikai műhelyét. A családi vállalkozásból kialakult Bauknecht 1982-ben beleolvadt a Philips vállalatcsoportba. Amikor pedig 1989-ben a Whirlpool és a Philips közös vállalkozásra léptek, a Whirlpool először többségi tulajdont szerzett a Bauknechtben, majd 1991-től a Bauknecht az amerikai Whirlpool-csoport kizárólagos tulajdonában álló leányvállalat lett
Magasság: 85 cm
Mélység: 60 cm
Ruha kapacitás: 9 kg
Szélesség: 60 cm
Típus: WATK Sense 96 41 N
Vízfogyasztás: 50

A feltöltött fotók nem minden esetben tükrözik a valós esztétikai állapotot. Ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjön.

Termék elérhetőség

A következő üzletünkben vehető át:

Budapest, Péceli úti üzlet
1171, Budapest Péceli út 187.

239000 Ft

- 69100

169900 Ft

Budapest, Péceli úti üzlet
1171, Budapest Péceli út 187.

Elérhető mennyiség: 1 db