Szépséghibás, új készülék.

A jobb felső sarkán lévő sérülés fotózva van. 

- A SatelliteClean® rendszerrel makulátlanul tiszták lesznek az edények. Szórókarja a megszokotthoz képest háromszor akkora felületen szórja a vizet. Mivel a duplán forgó kar folyamatosan változtatja a szórás szögét, a víz minden zugot elér.

A QuickSelect funkcióval tökéletesen vezérelhető a mosogatógép. Válasszunk programot az érintővezérlővel, a többit bízzuk a mosogatógépre. Eldönthetjük, hogy alacsonyabb energiafelhasználással, de tovább tartson a mosogatás vagy inkább gyorsan készüljön el több energiaigénnyel.

Az AirDry technológia természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a funkció a ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja a készülék ajtaját. A szárítási teljesítmény maximalizálásának ez a természetes módja az energiaköltségeket is hatékonyan csökkenti.

Ez a teljesen beépíthető mosogatógép okos megoldással tájékoztat a program pillanatnyi állapotáról. Mosogatás közben a padlóra vetített piros jelzéssel mutatja, hogy a program fut. Ha véget ér a program, a kijelzés színe zöldre vált. Egyszerű és hatékony.

A PerfectFit rendszer csúsztatható zsanérjaival egyszerű a beszerelés. A készülék bármilyen magasságú fülkében elhelyezhető, és ehhez a lábazat magasságát sem szükséges lerövidíteni. Nagyszerűen illik bármely modern konyhához.

Állapot: Szépséghibás, Új
Belső azonosító: MG00010917
Energiaosztály: A++
Energiaosztály 2021. A-G: D
Fogyasztás: 0.84 kWh/ciklus
Garanciális idő: 12 hó
Gyártó: AEG
Magasság: 81,5 cm
Mélység: 55 cm
Szélesség: 60 cm
Terítékek száma: 13
Típus: FSB53627P
Vízfogyasztás: 10.5

A feltöltött fotók nem minden esetben tükrözik a valós esztétikai állapotot. Ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjön.

Termék elérhetőség

A következő üzletünkben vehető át:

Budapest, Péceli úti üzlet
1171, Budapest Péceli út 187.

205000 Ft

- 45100

159900 Ft

Budapest, Péceli úti üzlet
1171, Budapest Péceli út 187.

Elérhető mennyiség: 1 db