Csomagolássérült multifunkciós INOX  sütő.


65 literes űrtartalom. Rejtett gombok.

SÜTÉSI FUNKCIÓK SZÁMA 10 Alsó és felső sütés + ventilátor, grill, felső sütés + grill (szuper grill), felolvasztás, alsó sütés, gyors előmelegítés, meleg levegő + alsó sütés (pizza), meleg levegő, felső sütés + grill + ventilátor, alsó melegítés + felső melegítés (hagyományos).     

GYORS FELMELEGEDÉS Ezzel a funkcióval a lehető leghamarabb elérheti a kívánt hőmérsékletet. A sütőt 4 perc alatt 150 ° C-ra melegítik; 20% -kal gyorsabb, mint a szokásos fűtési idő. Most időt takarít meg anélkül, hogy meg kellene várnia a megfelelő hőmérsékletet a sütőbe való belépéshez, gyorsabb főzéshez.    

KÖNNYEN tisztítható ajtó Az új kialakításnak köszönhetően az üvegablakok könnyen eltávolíthatóak az ajtóból anélkül, hogy az egész ajtót le kellene szerelni. Az ajtó tetején lévő két kapocsnak köszönhetően már nincs szükség a szerszámok használatára, és az eltávolítást saját maga végezheti el.     

PROCOOK tálca A Hansa által fejlesztett procook tálca hatszögletű szerkezete lehetővé teszi, hogy egészségesebb és finomabb ételeket készítsen.     

Pirolitikus öntisztító funkció A pirolitikus öntisztító funkció lényegében az összes nehéz munkát elvégzi Ön helyett. Ez a funkció 480°C-ra forrósítja fel a sütőt, ezáltal a makacs szennyeződéseket porrá égeti, amelyet aztán egyszerűen kitörölhetünk.


A gyártóról:

http://www.amica-group.hu/page/company

Állapot: Csomagolássérült, Új.
Energiaosztály: A
Garanciális idő: 12 hó
Gyártó: Hansa
Teljesítmény: 3100W
Típus: BOEI69451

A feltöltött fotók nem minden esetben tükrözik a valós esztétikai állapotot. Ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjön.

Termék elérhetőség

A következő üzletünkben vehető át:

Budapest, Péceli úti üzlet
1171, Budapest Péceli út 187.

99000 Ft

- 24010

74990 Ft

Budapest, Péceli úti üzlet
1171, Budapest Péceli út 187.

Elérhető mennyiség: 1 db